BodyFit By Waltoft

Velkommen til mit univers

Jeg hedder Lone og står bag Beauty By Waltoft.

Siden 2014 har jeg guidet og vejledet folk online til at blive den udgave af sig selv som de har ønsket i forhold til vægttab og bedre velvære.

1.1.2020 slog jeg dørene op for min egen klinik på Amager, hvor jeg har fokus på dig og på at give dig den bedste oplevelse når du er i klinikken. Jeg brænder for at gøre en positiv forskel.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Skønhedsterapeut og certificeret i flere forskellige behandlingsformer. Jeg sørger for løbende at holde mig opdateret i form af kurser og uddannelser inden for den non-kirurgiske verden og arbejder for altid at kunne tilbyde den nyeste teknologi i min klinik, således jeg kan tilbyde mine kunder den nyeste og bedste behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Behandlere i klinikken

Anette er selvstændig behandler i klinikken og har taget en lang række uddannelser, både i indland i udland, for at dygtiggøre sig inden for den alternative verden.

Anette er indehaver af “Himmellyset Healer og Englevisker” og hun holder normalt til i Næstved, men tilbyder nu også alle sine behandlinger i klinikken.

Anette er uddannet OmniSoulTerapeut og inden for Telepatisk kanalisering, ny tidshealing med engle, mestre og omnilys, Ny tids repressive og progressive sjælsrejser, Clairvoyance, Soulrelease, Reikimester Regressions Terapeut og Clairvoyance med afdøde kontakt.

Anette tilbyder en vifte af forskellige spændende behandlinger i klinikken (se mere under “behandlinger” og book en tid via vores online booking
Kan du ikke komme i klinikken, er du velkommen til at kontakte Anette via hendes egen hjemmeside www.himmellyset.dk da hun også tilbyder sessioner via telefonen. 

Mads er selvstændig behandler i klinikken og er uddannet kostvejleder, personlig træner og vane coach.
Med en fortid i politiet, en seriøs rygskade (brækket ryg) og en samlet træningserfaring på mere end 15 år, står han klar til at hjælpe dig med de udfordringer du måtte have. 

Mads laver individuelle træningsforløb, hvor I enten mødes personligt, eller online og individuelle kostplaner, som naturligvis er sammensat efter din smag og selvfølgelig med hensynstagen til om du spiser kød, er vegetar eller veganer og hvis der er madvarer du ikke kan tåle/spiser. Alle mad- og træningsplaner vil du kunne tilgå via en app 24/7.

Har du haft skader, eller døjer du med skader, vil han kunne sammensætte en træningsplan der matcher dit behov og møder dig præcis, hvor du er lige nu. 

Samtlige forløb kan indeholde alle facetter, eller det kan være ren træning og/eller kostvejledning. Uanset hvilket forløb du vælger, vil der altid være en gratis og uforpligtende konsultation over telefonen, hvor I får snakket om dine behov/forhindringer samt dit mål.

Du kan booke en tid til en gratis konsultation via vores online booking

I klinikken tilbyder vi flere forskellige behandlinger

Fedtfrysning

Sig farvel til det genstride fedt.
Vi reducerer fedtcellerne med 20-25% pr behandling.
Behandlingen er smertefri og non-kirurgisk

Striort strækmærker

Mere end 600.000 behandlinger på verdensplan og efter 1-3 behandlinger kan vi reducerer dine strækmærker med op til 80%

Permanent hårfjerning

Sig farvel til din skraber og røde knopper efter barbering.
Vi benytter den nyeste teknologi og behandlingen er stort set smertefri.

Beauty By Waltoft

Adresse

Amager Landevej 49
2770 Kastrup

Kontakt

Telefon: 2571 0868
Mail: info@bywaltoft.com

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 16.00
Tirsdag – fredag: 08.30 – 1730
Lørdag: 08.30 – 13.00
Har du ikke mulighed for at komme inden for normal åbningstid, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.