fbpx
BodyFit By Waltoft

Velkommen til mit univers

Jeg hedder Lone og står bag Beauty By Waltoft.

Siden 2014 har jeg guidet og vejledet folk online til at blive den udgave af sig selv som de har ønsket i forhold til vægttab og bedre velvære.

1.1.2020 slog jeg dørene op for min egen klinik på Amager, hvor jeg har fokus på dig og på at give dig den bedste oplevelse når du er i klinikken. Jeg brænder for at gøre en positiv forskel.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Skønhedsterapeut og certificeret i flere forskellige behandlingsformer. Jeg sørger for løbende at holde mig opdateret i form af kurser og uddannelser inden for den non-kirurgiske verden og arbejder for altid at kunne tilbyde den nyeste teknologi i min klinik, således jeg kan tilbyde mine kunder den nyeste og bedste behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Behandlere i klinikken

Anette er Clairvoyant og Reikehealer

Anette er selvstændig behandler i klinikken og har taget en lang række uddannelser, både i indland i udland, for at dygtiggøre sig inden for den alternative verden.

Anette er indehaver af “Himmellyset Healer og Englevisker” og hun holder normalt til i Næstved, men tilbyder nu også alle sine behandlinger i klinikken.

Anette er uddannet OmniSoulTerapeut og inden for Telepatisk kanalisering, ny tidshealing med engle, mestre og omnilys, Ny tids repressive og progressive sjælsrejser, Clairvoyance, Soulrelease, Reikimester Regressions Terapeut og Clairvoyance med afdøde kontakt.

Anette tilbyder en vifte af forskellige spændende behandlinger i klinikken.

Læs mere på hendes hjemmeside www.himmellyset.dk, hvor du også booker tid. 

Signe Zoneterapi

Signe selvstændig behandler, og er i klinikken mandag til fredag.

Signe er uddannet zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole i oktober 2022 og arbejder med tryk og massage på bestemte punkter under fødderne.

Zoneterapi er en blid, skånsom og meget behagelig behandlingsform.
Ved at trykke på bestemte zoner under fødderne, kan man stimulere kroppens evne til at håndtere ubalancer.
Behandlingen virker udrensende, balancerende og har en afslappende effekt på en lang række symptomer. Signe skaber balance og en positiv effekt for hele kroppen.

Læs mere og bestil tid på hendes hjemmeside www.signeszoneterapi.dk

 

Linda under uddannelse til Kranio Sakral Terapeut, færdig oktober 2022

Linda er uddannet sygehjælper, selvstændig behandler i klinikken og i gang med uddannelsen til Kranio Sakral terapeut (færdig oktober 2022)
Linda kom ind på Kranio Sakral Terapi (KST) da hendes svigerdatter efter en hård graviditet med svangerskabsforgiftning og efter følgende hjernebetændelse fik behandling hos en KST, og Linda så, hvor meget bedre hun fik det, dét var en af flere øjenåbnere.

Lindas stresset mand kom også afsted til behandling og kom tilbage noget mere afslappet og syntes det hele var fantastisk. Efter det var Linda slet ikke i tvivl dette måtte undersøges nærmere. Noget tid er gået og nu er hun i afslutningen af en fantastisk rejse med en ufattelig uddannelse som KST, som alle burde få kendskab til, så de kan mærke, hvor stor forskel en behandling kan gøre for sin krop.

Du kan booke en tid til en behandling via hendes online booking

Body SDS kropsterapi

Poul er selvstændig behandler i klinikken. Han er født en martsdag i 1960 i København og er vokset på Amager. Han har dyrket sport siden han kunne stå på sine ben.

Poul stiftede kenskab til Body SDS pga. af en dårlig ryg som desværre satte sig flere gange om året og da kiropraktoren desværre ikke kunne hjælpe ham måtte han søge løsningen igennem Body SDS. Da han havde fået fantastisk oplevelse med behandlingen satte han sig for at undersøge systemet nærmere og begyndte på uddannelsen i Marts 2008 og blev færdig Marts 2011.

Poul har siden 2010 arbejdet som kropsterapeut ved Body SDS og behandlet sportsfolk og private der alle har forskellige problematikker. Poul har en del erfaring med tennisspillere fra sin tid i KB og fodboldspillere fra flere klubber samt sin private praksis.

Poul vægter at det er meget vigtig at passe på sin krop igennem kost og behandlinger samt at søge en balance i sindet.

Du kan booke en behandling via vores online booking

Kostvejleder Mads KrarupFit

Mads er selvstændig behandler i klinikken og er uddannet kostvejleder, personlig træner og vane coach. Med en fortid i politiet, en seriøs rygskade (brækket ryg) og en samlet træningserfaring på mere end 15 år, står han klar til at hjælpe dig med de udfordringer du måtte have. 

Mads laver individuelle træningsforløb, hvor I enten mødes personligt, eller online og individuelle kostplaner, som naturligvis er sammensat efter din smag og selvfølgelig med hensynstagen til om du spiser kød, er vegetar eller veganer og hvis der er madvarer du ikke kan tåle/spiser. Alle mad- og træningsplaner vil du kunne tilgå via en app 24/7.

Har du haft skader, eller døjer du med skader, vil han kunne sammensætte en træningsplan der matcher dit behov og møder dig præcis, hvor du er lige nu. 

Samtlige forløb kan indeholde alle facetter, eller det kan være ren træning og/eller kostvejledning. Uanset hvilket forløb du vælger, vil der altid være en gratis og uforpligtende konsultation over telefonen, hvor I får snakket om dine behov/forhindringer samt dit mål.

Du kan booke en tid til en gratis konsultation via vores online booking

Få nyhederne direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og andre tiltag i klinikken og webshoppen.

Vi sender ca. 1 nyhedsbrev ud om måneden og du kan altid melde dig fra igen med et klik.