fbpx

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 Black Friday tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "Black Friday" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Få 50% - 55% i rabat!

Book den første af behandlingerne i februar måned og få rabat på den pakke du vælger

Tilbuddet gælder hele februar og skal bookes senest 29.2.2024.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og samlerabatter.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vælg dit februar Tilbud!

Oplever du også at det er svært at få trænet det sidste fedt væk, så du kan få tonet musklerne frem og få den krop du gerne vil have?

Ved at starte med at lave fedtfrysning af området, du ønsker at behandle, kan vi reducerer dine fedtceller inden vi starter med at opbygge muskelmasse i området.
Vi optimerer resultatet med det bedste fra 2 behandlingsformer. 

Ved booking af din fedtfrysning, skal du skrive i notefeltet hvilken pakke du vælger. 

Slankepakke 1

2 x Fedtfrysning med 2 håndtag
6 x EMS Body Sculpting Pro

Forløb:

Dag 1 og 31: Fedtfrysning
2 uger senere: EMS Body Sculpting Pro

Normal pris: 12.900,00
Din pris: 6.000,00

Slankepakke 2

1 x Fedtfrysning med 2 håndtag
10 x EMS Body Sculpting Pro

Forløb:

Dag 1: Fedtfrysning
2 uger senere: EMS Body Sculpting Pro

Normal pris: 14.500,00
Din pris: 7.000,00

Slankepakke 3

1 x Fedtfrysning med 2 håndtag
12 x EMS Body Sculpting Pro

Forløb: 

Dag 1: Fedtfrysning
2 uger senere: EMS body Sculpting Pro

Normal pris: 16.800,00
Din pris: 7.700,00

Ekstra håndtag til fedtfrysning kan tilkøbes for 500,00 pr stk.
(Tilbuddene kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter) 

Kombiner vores 2 mest efterspurgte behandlinger og optimer dine resultater

Cryo Lipo 360 fedtfrysning

Effektiv slankebehandling med den nyeste teknologi inden for fedtfrysning. Hvor andre maskiner kun har køleelementer i siderne, går køleelementerne her 360 grader rundt og giver dermed en mere effektiv behandling med større effekt.

Vores Cryo Lipo 360 er udstyret med 4 håndtag, som gør det muligt at behandle 4 områder på kroppen samtidig. Smertefrit, sikkert og uden kirurgisk indgreb.

Fedtfrysning kan sammenlignes med fedtsugning, dog er behandlingen non-invasive, Behandlingen er en af de mest populære metoder til at reducerer fedtdepoterne og er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Læs mere om fedtfrysning her

EMS Body Sculpting Pro

Elektronisk Muskel Stimulation, kendt som HIFEM®-metoden, Tesla metoden, EMS Body Sculpting, minder mest af alt om en hård fitness time i centret og så ikke alligevel. EMS Body Sculpting er den første behandlingsform, hvor vi både opbygger muskler og forbrænder fedt på én og samme tid i området vi behandler.

Hvor andre maskiner kun har 2 pads (håndtag) og lavere intensitet, har vi valgt den maskine på markedet med højeste intensitet samt flest pads (4 stk.) og vi kan derfor lave mere effektiv behandling med større effekt flere områder på kroppen samtidig.

På bare 30 min. laver maskinen ved hjælp af et magnetfelt muskelsammentrækninger, der svarer til 20.000 set ups, eller squats. Du vil markant øge din muskelmasse, forbrænding og tone udseende af din krop. Behandlingen er også yderst effektiv til delte mavemuskler. Læs mere om EMS Body Sculpting Pro her

FAQ

Mest spurgte spørgsmål

Fedtfrysning er en non-invasive behandling, hvilket betyder at vi ikke foretager indgreb med brud på din hud, som sker med den kendte fedtsugning. Det betegnes derfor som en sikker metode og der foretages millioner af behandlinger på verdensplan og ligeledes mange behandlinger i Danmark hver år. 

Ved fedtfrysning nedkøles dine fedtceller til mellem 0 til -11C, alt efter hvilke type maskine der bliver benyttet og område der ønskes behandlet.

Fedtfrysning virker lige godt på mænd og kvinder, men da vi alle sammen er forskellige, vil fedtfrysning virke forskellige på forskellige mennesker. Du kan derfor ikke forvente en garanti for at behandlingen virker nøjagtigt som du har forventet. 

EMS Body Sculpting Pro er en non-invasive behandling, hvilket betyder at vi ikke foretager indgreb med brud på din hud.
Det betegnes som en sikker metode og der foretages millioner af behandlinger på verdensplan, ligesom at behandlingsformen vinder frempas i Danmark.

EMS Body Sculpting Pro benytter fokuseret høj-intensitet elektromagnetisk energi, der sender impulser ind i musklerne og får dem til at trække sig sammen. 

Det er den første behandlingsform, der både opbygger muskler og forbrænder fedt i behandlingsområdet. Med 20.000 sit-ups eller squats på bare 30 min. aktiverer behandlingen langt flere muskelfiber end ved normal træning og derved øges din forbrænding og du opnår en reduktion af muskelmassen. 

Behandlingen virker lige godt på mænd og kvinder, men da vi alle sammen er forskellige, vil EMS Body Sculpting Pro virke forskelligt på mennesker. Du kan derfor ikke forvente en garanti for at behandlingen virker nøjagtigt ens for alle.

Cryo Lipo 4 x 360 fedtfrysning:

En fedtfrysning tager omkring 50 min og den kræver ingen bedøvelse. Du vil få en fedtfrysningsmembram på det område du ønsker at få behandlet. Den membram sikrer at du ikke får forfrysninger i overhuden. 

Herefter sætter man en Cryo Lipo applikator på området, som suger det uønskede fedtvæv ind med et vakuumtryk. Herefter påvirkes området med en kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne til maximalt minus 10 grader.  

Fedtceller er følsomme overfor kulde og ved nedkøling til minusgrader vil fedtcellerne krystaliserer, dø og efterfølgende vil de forsvinde ud via lymferne og ende som tis. 

Kroppen kan som udgangspunkt ikke danne nye fedtceller, hvorfor at behandlingen er permanent, med mindre at du spiser så usundt at du udvider de tilbageværende fedtceller. 

1 behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-25%.

EMSculpting Pro:

Du vil få sat 1 eller 2 pads (håndtag) på, afhængigt af området vi skal behandle. 

Langsomt øger vi energien og muskelsammentrækningerne i området, så vi opnår den højeste energi din krop kan tåle, uden at du føler ubehag. For nogen er det 25% energi, for andre er det 100%. De fleste oplever at vi kan øge energiniveauet i løbet af de 4 – 6 behandlinger. 

Selve behandlingen tager 30 min. og for at få de bedste resultater anbefaler vi 4-6 behandlinger med 2 behandlinger pr uge. 

Er der behov for flere behandlinger, vil dette naturligvis være muligt. Når du er i mål kan du vedligeholde efter behov.

Du vil ikke føle ubehag og selve behandlingen vil ikke gøre ondt. Efter behandlingen kan du have ømme muskler, men ikke som du ville have haft, hvis du skulle lave 20.000 mavebøjninger, da maskinen sørger for at frigive syren i musklerne under behandlingen.

Endelig resultat ses 4-12 uger efter behandlingen.

Fedtfrysning er smertefrit. Når håndtaget sættes på og suger vakuum på området du ønsker behandlet, vil du kort kunne mærke at den suger sig fast. Ganske hurtigt bliver området kølet ned og du vil kunne læne dig tilbage og slappe af i de ca. 50 min. en behandlinger tager. 

Efterfølgende kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et dage, eller uger.

>1% af alle personer som får lavet behandlingen kan få Paradoksal Adipøs Hyperplasi (PAH), hvor fedtcellerne i stedet for at dø og skrumpe væk, bliver større. 

EMSculpting er en stort set smertefri behandlingsform, hvor vi sætter energiniveauet så det passer til dig og din krop. 

Området vi har behandlet, kan være ømt efterfølgende, det vil hurtigt fortage sig. Du vil kunne gå videre med dine normale hverdagsgøremål umiddelbart efter behandlingen.

Der er ingen kendte bivirkninger af behandlingen.

Fedtfrysning:

Efter behandlingen kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et dage, eller uger. 

Det vil fremme udskilningen af de døde celler, hvis du dagligt masserer området ca. 4 gange dagligt af 1,5 min og du kan med fordel benytte en anti-cellulite creme med en opstrammende effekt på området.

Du kan opleve at du tisser oftere end normalt i starten og det er vigtigt at du drikker rigeligt med væske. 

Du ville kunne genoptage dagens daglige gøremål umiddelbart efter behandlingen.

EMS Body Sculpting Pro:

Før behandlingen er det vigtigt at du fjerner alle metal dele, piercinger, lynlåse, knapper og BH-spænder, da maskinen vil skabe et magnetfelt. 

Det anbefales at du ikke spiser en time før/efter behandlingen. 

Selve behandlingen tager 30 min. hvor du kan slappe af med at læse en bog eller lytte til en podcast. 

Efter behandlingen kan området være ømt, det vil fortage sig ret hurtigt og du kan gå tilbage til dine gøremål med det samme.

Fedtfrysning:

Hver behandling reducerer fedtcellerne med 20-25%.

Nogle personer vil kunne nøjes med 1-2 behandlinger og som udgangspunkt vil der altid være en opfølgende konsultation efter ca 4-6 uger, for at se om der er behov for yderligere behandlinger, eller om man har opnået det forventet resultat. 

Cryo Lipo 360 er klinisk testet og på baggrund af mere end 1.000.000 behandlinger har den vist en kundetilfredshed på 95%  

Efter en behandling vil du typisk kunne se et tab af nogle centimeter, men det endelige resultat vil først ses efter 60-90 dage, da udskilningen af cellernes indhold tager tid. Det kan være nødvendigt at ændre livsstil, eller kost for at få et optimalt resultat.

EMS Body Sculpting Pro:

Ud af de personer man behandlede i forsøgsperioden, så man markante forskelle allerede efter 4 behandlinger på 2 uger. 

19% Reducering i fedtet
16% Øget muskelmasse
4 cm. mindre livvidde
11% reduktion af delte mavemuskler
5 x højere forbrænding
80% så et markant balleløft

96% Kundetilfredshed

Behandlingen egner sig bedst til mennesker med forholdsvis normalvægt, der har et eller flere problemområder med at opnå den perfekte muskelmasse.

Hvis du er overvægtig, vil du stadig få gavn af behandlingen, dog vil muskelfremtoningen ikke fremstå så tydelig, som ved slanke personer.
Du kan eventuelt kombinere med fedtfrysning, der vil reducere fedtet med 20-25% i området vi behandler på bare én behandling og efterfølgende kan du benytte EMSculpting for at optimere resultatet. 

Begge behandlinger er FDA godkendt og klinisk dokumenteret. 

Behandlingerne erstatter ikke korrekt kost og træning, men er et fantastisk supplement hertil.

Vores maskiner er CE-certificeret og godkendt til brug.

Alle vores behandlere er certificeret og uddannet i at benytte maskinerne efter gældende lovkrav og vi er underlagt reglerne fra Sundhedsstyrelsen om at drive en sund klinik

Hvem må IKKE modtage behandling?

  • Gravid eller har kobberspiral
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Indopereret metalgenstande i kroppen
  • Har hjerteproblemer, eller har haft hjertestop
  • I et kræftforløb
  • Har hjerneskade, eller gennemgået en hjerneoperation
  • Allergisk overfor kulde (fedtfrysning)
  • Under 18 år

I tvivlstilfælde spørg din læge.

Få nyhederne direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og andre tiltag i klinikken og webshoppen.

Vi sender ca. 1 nyhedsbrev ud om måneden og du kan altid melde dig fra igen med et klik.