fbpx

iTeraCare
Frekvens
behandlinger

iTeraCare Frekvensbehandlinger

iTeraCare er ikke et medicinsk apparat, men det benytter de nyeste teknologier til sundhedsfremmende og smertelindrende behandlinger.

iTeraCare Frekvensblæseren tilfører frekvenser i form af TeraHertz til din krop, som aktiverer dine celler og stamceller. Hvis du forestiller dig en føntørre, så blæser den med frekvenser ind i kroppen, som resonerer med alle levende celler i samme frekvens som både mennesker, dyrs og planters.

1 times behandling med iTeraCare Frekvensblæseren er det samme som:

10 timer akupunktur
20 timer cupping
30 timers Gua Sha behandling
40 timers dybdegående massage

iTeraCare - En verden af frekvenser

Vi ved at kroppen består af millioner af celler. De celler skal fornyes og aktiveres igennem hele livet, desværre oplever vi at de bliver syge og inaktive og derfor får vi ofte brug for medicin til at restituere. Ved at blæse på cellerne med TeraHertz, kan vi hjælpe kroppen med at finde de syge og inaktive celler og aktivere dem igen.

iTeraCare blæseren er CE-certificeret, patenteret og sikker at bruge.
Kan bruges af alle personer, inklusive spædbørn, hvor der ikke er kontraindikationer.

Gennemtrænger
iTeraCare blæserens frekvenser trænger 20-30 cm. ind i kroppen og helt ind i knoglemarven, mikroblodkarrene og kapillærerne. Terahertz frekvenser forbedrer mikrocirkulationen i kroppen og fjerner uønskede væske ophobninger.

Identificerer
iTeraCare blæseren styrker sunde celler, reparerer beskadiget celler og udstøder samtidig usunde celler. Det fjerner blokeringer i blodkar og afgifter samtidig kroppen.

Aktiverer
iTeraCare blæseren regulerer kroppens temperatur. Den forbedrer vores immun system. Den aktiverer svage og inaktive celler, også stamceller. Når dine sunde celler er aktive, så arbejder de for dig.

Nysgerrig på erfaringer ved at bruge Frekvensblæseren?
Du er meget velkommen til at kigge indenfor i vores Facebook gruppe. Tryk her for at banke på.

iTeraCare Frekvensblæser som blæser på en krop
3 teknologier samlet i en frekvensblæser

3 forskellige teknologier samlet i én!

TeraCare blæseren indeholder 3 forskellige teknologier, som gør den helt unik. 

Terahertz teknologi

Teraherts, som også kaldes Livets lys resonerer med samme frekvens som normale celler og genererer hundrede af millioner vibrationer i sekundet. Terahertz er det elektromagnetiske bølgebånd, der ligger imellem mikrobølger og den infrarøde bølge. 
Terahertz aktiverer dine sunde celler, herunder også stamceller og eliminerer syge og muterede celler samt frie radikaler.

Quantum teknologi

Quantum teknologi generer skalar energi, som giver energi til vores celler, balancerer vores hormonsystem, styrker kroppen, producerer healende energi og trænger dybt ind i vitale organer.

Optisk kvarts teknologi

Optisk kvarts teknologi forstærker den energi der genereres fra blæseren, hvilket skaber et mere kraftfuldt resultat. Efterligner 1/40 af solens UV energi og styr aurafelterne i kroppen.

Hvordan fungerer en behandling og kroppens reaktion?

Måske du kender Infrarøde stråler og hvor stor positiv effekt de har på kroppen, med iTeraCare blæseren hæver vi det niveau.

En iTeraCare behandling starter med en grundbehandling på ca. 20 minutter, hvorefter vi har fokus på det område du ønsker. I alt tager behandlingen ca. 45 minutter.

iTeraCare Frekvens behandlingen har en positiv effekt på:

Alle former for inflammationer i kroppen

Mentalt fokus og hukommelse skærpes

Smerter i led, skulder og nakke, lænd, ryg, iskias, hovedpine m.m.

Blokeringer i meridianer og lymfe systemet, søvnproblemer, vægttab, blodcirkulationen forbedres og stabiliseres, diabetes

Acne og acne ar, karsprængninger, psoriasis, anti-aging, opstramning af huden, hudsygdomme m.m.

Når du starter med at bruge iTeraCare blæseren kan du godt opleve forskellige reaktioner i kroppen. Nogen kan opleve træthed, mere energi, hovedpine, influenza symptomer, smerter, kulde eller en brændende fornemmelse m.m.
Det er helt normale reaktioner fordi din krop begynder at heale sig selv, samtidig med at den renser ud. Vi er alle forskellige, så din reaktion kan være anderledes end andres.

iTeraCare frekvensblæser

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 Jule tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "Jul" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 Black Friday tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "Black Friday" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

iTeraCare Frekvens behandling

Behandlingstid 30 min.

1 behandling: 595,00
3 behandlinger: 1600,00

iTeraCare blæseren anbefales ikke til:

Gravide og menstruerende
Åbne sår og åbne brud
Personer med hjerteproblemer
Områder med implantater.
Lider du af forhøjet blodtryk må vi ikke blæse i toppen af hovedet.

Ansvarsfraskrivelse:

iTeraCare blæseren er et elektrisk apparat, og er certificeret som “sikkert at bruge”. Den udsender ingen skadelig stråling, er CE-Certificeret, og den er godkendt til international distribution

iTeraCare blæseren er ikke et medicinsk udstyr og producenten giver ingen medicinsk rådgivning. Brugere af den forstår, at blæseren ikke er beregnet til at blive brugt som et medicinsk udstyr eller til diagnostiske formål. Dens brug er ikke beregnet til at erstatte medicinsk behandling eller rådgivning fra medicinsk uddannet sundhedspersonale. Brugere forstår, at de anvender iTeraCare blæseren på eget ansvar

Kontakt altid egen læge eller andet sundhedsfagligt personale med spørgsmål vedrørende eventuelle medicinske tilstande, eller for specifik vejledning vedrørende optimal brug af iTeraCare blæseren, kost eller fysisk aktivitet.

Få nyhederne direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og andre tiltag i klinikken og webshoppen.

Vi sender ca. 1 nyhedsbrev ud om måneden og du kan altid melde dig fra igen med et klik.