fbpx

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 februar tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "tilbud" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Få 60 - 70% i rabat!

Book din første behandling nu og få
60-70% i rabat på din pakke

Tilbuddet gælder frem til d 29.2.2024

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og samlerabatter.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Sig farvel til dit uønsket fedt med den nyeste og mest avanceret teknologi inden for fedtfrysning.

SPAR lige nu 60-70% på dit behandlingsforløb

Fedtfrysning er til dig, som permanent vil sige farvel til de genstride fedtdepoter!

Måske du kender til at træne og spise sundt, men ikke rigtigt synes, at du kommer nogen vegne, eller taber dig de rigtige steder?
Med fedtfrysning kan vi behandle præcis det område du ønsker, uden brug af kirurgi.

Fedtfrysning kan sammenlignes med fedtsugning, dog er behandlingen non-invasive, hvilket betyder at vi ikke foretager kirurgisk indgreb på huden. Behandlingen er en af de mest populære metoder til at reducerer fedtdepoterne og er godkendt af Sundhedsstyrelsen. 

Dette er en behandlingsform til dig, som gerne vil have det sunde og slanke udseende, som afspejler din livsstil. Vi målretter vores behandling, så du opnår et sundt, naturligt og symmetrisk udseende.

Hvilke pakker kan du vælge?

Vi har lavet fedtfrysning de sidste 3 år og har stor erfaring med at hjælpe dig i mål med netop de ønsker du har – Om det er mormorarmene, der skal reduceres, mavedellen der skal være mindre eller ridelårene, der generer dig når du har tøj på – så har vi ekspertisen til at guide og vejlede dig på bedste vis. 

Vi ved af erfaring, at når man starter på fedtfrysning, så skal man oftest fryses flere gange, normalt 2-3 gange i et område.

Grunden til at vi skal fryse området flere gange kan være fordi, at man kan have ekstra hårdt fedt – så er det svære at få væk, eller man har en høj BMI og man vil gerne bruge fedtfrysning til at hurtigere og nemmere nå sit vægttabsmål. 

Netop fordi vi ved, at vi typisk skal fryse 2 eller 3 gange på et område, har vi lavet en fedtfrysningspakke til dig. hvor du kan vælge den pakke der passer perfekt til dig med en EKSTRA vild rabat.

Vi giver dig lige nu 60-70% rabat på dit samlet forløb. 

Februar Tilbud:

2 behandlinger:

Book et behandlingsforløb bestående af 2 behandlinger,
med op til 4* påsætninger pr behandling. 

Normalpris: 9.600,00
Pakkepris -60%: 3.840,00 

3 behandlinger:

Book et behandlingsforløb bestående af 3 behandlinger,
med op til 4* påsætninger pr behandling. 

Normalpris: 14.400,00
Pakkepris -70%: 4.320,00

Forløbet varer 2 eller 3 måneder, med 1 behandling hver 4-5 uge.

Book din tid med opstart i februar måned.

*Alle påsætningerne skal kunne sætte på kroppen på samme tid. 
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Hvem må IKKE modtage behandling?
Er under 18 år. Personer der er gravide og ammende. Hvis du er i behandling for cancer. Allergisk overfor kulde, har eksem, sår eller betændelse på områder der skal behandles. Har fremmedlegemer i kroppen – f.eks pacemaker, metalplader eller broknet.
Hvis du er for slank i områderne, som du ønsker at behandle.
I tvivlstilfælde spørg din læge.

Efter 2 behandlinger.
Hun har haft et håndtag på øvre og nedre mave + sidehåndtagene
Klik her for at booke en tid
Efter 2 behandlinger.
Hun har haft et håndtag på hver sidehåndtag.
Klik her for at booke en tid
Efter 2 behandlinger.
Hun har haft et håndtag på inder- og yderlår.
Klik her for at booke en tid
Efter 1 behandling.
Hun har haft et håndtag på hvert sidehåndtag.
Klik her for at booke tid
Previous slide
Next slide

FAQ

Mest spurgte spørgsmål

Fedtfrysning er en non-invasive behandling, hvilket betyder at vi ikke foretager indgreb med brud på din hud, som sker med den kendte fedtsugning. Det betegnes derfor som en sikker metode og der foretages millioner af behandlinger på verdensplan og ligeledes mange behandlinger i Danmark hver år. 

Ved fedtfrysning nedkøles dine fedtceller til mellem 0 til -11C, alt efter hvilke type maskine der bliver benyttet og område der ønskes behandlet.

Fedtfrysning virkerlige godt på mænd og kvinder, men da vi alle sammen er forskellige, vil fedtfrysning virke forskellige på forskellige mennesker. Du kan derfor ikke forvente en garanti for at behandlingen virker nøjagtigt som du har forventet. 

En fedtfrysning tager omkring 45 min og den kræver ingen bedøvelse. Du vil få en fedtfrysningsmembram på det område du ønsker at få behandlet. Den membram sikrer at du ikke får forfrysninger i overhuden. 

Herefter sætter man en Cryo Lipo applikator på området, som suger det uønskede fedtvæv ind med et vakuumtryk. Herefter påvirkes området med en kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne til maximalt minus 10 grader.  

Fedtceller er følsomme overfor kulde og ved nedkøling til minusgrader vil fedtcellerne krystaliserer, dø og efterfølgende vil de forsvinde ud via lymferne og ende som tis. 

Kroppen kan som udgangspunkt ikke danne nye fedtceller, hvorfor at behandlingen er permanent, med mindre at du spiser så usundt at du udvider de tilbageværende fedtceller. 

1 behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-25%.

Der er få kendte bivirkninger ved fedtfrysning:

Fedtfrysning er stort set smertefrit. Når håndtaget sættes på og suger vakuum på området du ønsker behandlet, vil du kort kunne mærke at den suger sig fast. Ganske hurtigt bliver området kølet ned og du vil kunne læne dig tilbage og slappe af i de 45 min. behandlingen tager. 

Efterfølgende kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et par dage eller uger. 

>1% af alle personer som får lavet behandlingen kan få Paradoksal Adipøs Hyperplasi (PAH), hvor fedtcellerne i stedet for at dø og skrumpe væk, bliver større.

Efter behandlingen kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et dage, eller uger. 

Det vil fremme udskilningen af de døde celler, hvis du dagligt masserer området ca. 4 gange dagligt af 2 min og du kan med fordel benytte en anti-cellulite creme med en opstrammende effekt på området.

Du kan opleve at du tisser oftere end normalt i starten og det er vigtigt at du drikker rigeligt med væske. 

Du ville kunne genoptage dagens daglige gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Hver behandling reducerer fedtcellerne med 20-25%.

Nogle personer vil kunne nøjes med 1-2 behandlinger (vi anbefaler altid min. 2 behandlinger) og som udgangspunkt vil der altid være en opfølgende konsultation efter ca 4-6 uger, for at se om der er behov for yderligere behandlinger, eller om man har opnået det forventet resultat. 
Er det i forbindelse med et større vægttab, må der påregnes flere behandlinger.

Cryo Lipo 360 er klinisk testet og på baggrund af mere end 1.000.000 behandlinger har den vist en kundetilfredshed på 95%  

Efter en behandling vil du typisk kunne se et tab af nogle centimeter, men det endelige resultat vil først ses efter 60-90 dage, da udskilningen af cellernes indhold tager tid. Det kan være nødvendigt at ændre livsstil, eller kost for at få et optimalt resultat.

Vores maskiner er CE-certificeret og godkendt af Sundhedsstyrelsen til brug.

Alle vores behandlere er certificeret og uddannet i at benytte maskinerne efter gældende lovkrav og vi er underlagt reglerne fra Sundhedsstyrelsen om at drive en sund klinik

Få nyhederne direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og andre tiltag i klinikken og webshoppen.

Vi sender ca. 1 nyhedsbrev ud om måneden og du kan altid melde dig fra igen med et klik.