fbpx

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 Februar tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "Tilbud" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Book din tid nu og få rabat på din behandling.

🇩🇰🇩🇰 Black Friday tilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "Black Friday" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Book din tid i november og få 50% på dine fedtfrysnings-
behandlinger.

🇩🇰🇩🇰 efterårstilbud 🇩🇰🇩🇰

Skriv "efterår" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Book din tid i maj og få 50% på dine fedtfrysnings-
behandlinger.

🇩🇰🇩🇰 3 års fødselsdag 🇩🇰🇩🇰

Skriv "fødselsdag" i notefeltet under booking.

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud

Cryo Lipo 360
Fedtfrysning

Hvorfor vælge Cryo Lipo Fedtfrysning?

Sig farvel til dit uønsket fedt med den nyeste og mest avanceret teknologi inden for fedtfrysning.

Cryo Lipo 4x360

Effektiv slankebehandling med den nyeste teknologi inden for fedtfrysning. Hvor andre maskiner kun har køleelementer i siderne, går køleelementerne her 360 grader rundt og giver dermed en mere effektiv behandling med større effekt.

Vores Cryo Lipo 4×360 er udstyret med 4 håndtag, som gør det muligt at behandle 4 områder på kroppen samtidig. Smertefrit, sikkert og uden kirurgisk indgreb.

Hvad er fedtfrysning

Fedtfrysning kan sammenlignes med fedtsugning, dog er behandlingen non-invasive, hvilket betyder at vi ikke foretager kirurgisk indgreb på huden. Behandlingen er en af de mest populære metoder til at reducerer fedtdepoterne og er godkendt af Sundhedsstyrelsen. 

Dette er en behandlingsform til dig, som gerne vil have det sunde og slanke udseende, som afspejler din livsstil. Vi målretter vores behandling, så du opnår et sundt, naturligt og symmetrisk udseende. Helt uden brug af kirurgi. 

Vores behandlinger / priser pr gang.

Februar tilbud =
50% på nedenstående priser:

Bh deller (begge): 3000,-
Knæ (begge: 3000,-
Mormorarme (begge): 3000,-
Inderlår (begge): 3000,-
Ridelår (begge): 3000,-
Sideben (begge): 3000,-
Mave øvre eller nedre : 2400,-
Mave øvre og nedre: 3000,-
Mave nedre + sideben: 3600,-
Mave nedre + inderlår: 3600,-
Mave nedre + ridelår: 3600,-
Mave nedre og øvre + sideben: 4800,-

Normalpriserne vil fremgå i bookingen, hvis du bestiller tilbud eller med en rabatkode, vil du få rabatten når du betaler i klinikken.

Hvem må IKKE modtage behandling?
Er under 18 år. Personer der er gravide og ammende.
Hvis du er i behandling for cancer.
Allergisk overfor kulde, har eksem, sår eller betændelse på områder der skal behandles.
Har fremmedlegemer i kroppen – f.eks pacemaker, metalplader eller broknet.
Får blodfortyndende medicin, eller har operationsar der er mindre end 6 mdr. gamle.
I tvivlstilfælde spørg din læge.

FAQ

Mest spurgte spørgsmål

Fedtfrysning er en non-invasive behandling, hvilket betyder at vi ikke foretager indgreb med brud på din hud, som sker med den kendte fedtsugning. Det betegnes derfor som en sikker metode og der foretages millioner af behandlinger på verdensplan og ligeledes mange behandlinger i Danmark hver år. 

Ved fedtfrysning nedkøles dine fedtceller til mellem minus 0-10 grader, alt efter hvilke type maskine der bliver benyttet og område der ønskes behandlet.

Fedtfrysning virker lige godt på mænd og kvinder, men da vi alle sammen er forskellige, vil fedtfrysning virke forskellige på forskellige mennesker. Du kan derfor ikke forvente en garanti for at behandlingen virker nøjagtigt ens for alle og nogle gange skal der flere behandlinger til for at du opnår det ønskede resultat.

En fedtfrysning tager ca. 50 min og den kræver ingen bedøvelse.
Du vil få en anti-fryse-membram på det område du ønsker at få behandlet. Den membram sikrer, at du ikke får forfrysninger i overhuden og det er vigtigt at du ikke tager i mod behandlinger et sted, hvor de ikke bruger membraner, da det kan give alvorlige forfrysninger i huden.

Herefter sætter man et Cryo Lipo “håndtag” på området, som suger det uønskede fedtvæv ind med et vakuumtryk, hvor efter området behandles med en kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne til maximalt minus 10 grader.  

Fedtceller er følsomme overfor kulde og ved nedkøling til minusgrader vil fedtcellerne krystalliserer og dø, for efterfølgende at forsvinde ud via lymferne og udskilles via din urin.

Kroppen kan som udgangspunkt ikke danne nye fedtceller, hvorfor at behandlingen er permanent, med mindre at du spiser så usundt, at du udvider de tilbageværende fedtceller. 

1 behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-25%.

Der er få kendte bivirkninger ved fedtfrysning:

Fedtfrysning er stort set smertefrit. Når håndtaget sættes på og suger vakuum på området du ønsker behandlet, vil du kort kunne mærke at den suger sig fast. Ganske hurtigt bliver området kølet ned og du vil kunne læne dig tilbage og slappe af i de 45 min. behandlingen tager. 

Efterfølgende kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et par dage eller uger. 

>1% af alle personer som får lavet behandlingen kan få Paradoksal Adipøs Hyperplasi (PAH), hvor fedtcellerne i stedet for at dø og skrumpe væk, bliver større.

Efter behandlingen kan området godt svide lidt, være rødt, endda blåligt i et par dage og op til et par uger, ligesom at huden kan føles følelsesløs, men det er overfladisk og vil forsvinde i løbet af et dage, eller uger. 

Det vil fremme udskilningen af de døde celler, hvis du dagligt masserer området ca. 4 gange dagligt af 2 min og du kan med fordel benytte en anti-cellulite creme med en opstrammende effekt på området.

Du kan opleve at du tisser oftere end normalt i starten og det er vigtigt at du drikker rigeligt med væske. 

Du ville kunne genoptage dagens daglige gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Hver behandling reducerer fedtcellerne med 20-25%.

Nogle personer vil kunne nøjes med 1-2 behandlinger (vi anbefaler altid min. 2 behandlinger) og som udgangspunkt vil der altid være en opfølgende konsultation efter ca 4-6 uger, for at se om der er behov for yderligere behandlinger, eller om man har opnået det forventet resultat. 
Er det i forbindelse med et større vægttab, må der påregnes flere behandlinger

Cryo Lipo 4×360 er klinisk testet og på baggrund af mere end 1.000.000 behandlinger har den vist en kundetilfredshed på 95%  

Efter en behandling vil du typisk kunne se et tab af nogle centimeter, men det endelige resultat vil først ses efter 60-90 dage, da udskilningen af cellernes indhold tager tid.
Det kan være nødvendigt at ændre livsstil, eller kost for at få et optimalt resultat. (over BMI 30)

Fedtfrysning/ Cryolipolisis therapy er en af de mest kendte og populære metoder til reduktion af fedt. Det betegnes som en sikker metode til fjernelse af genstride fedtceller/depoter.
Behandlingen bliver benyttet i hele verden og er udviklet samt klinisk dokumenteret af ledende overlæger på Harvard University.

Vores maskiner er CE-certificeret og godkendt af Sundhedsstyrelsen til brug.

Alle vores behandlere er certificeret og uddannet i at benytte maskinerne efter gældende lovkrav og vi er underlagt reglerne fra Sundhedsstyrelsen om at drive en sund klinik

Få nyhederne direkte i din indbakke.

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og andre tiltag i klinikken og webshoppen.

Vi sender ca. 1 nyhedsbrev ud om måneden og du kan altid melde dig fra igen med et klik.